Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution When trying to create a restore job, the BackupExec console chash with the following message: The supplied DateTime represents an invalid time.  For example, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jarzamendia | 18 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Olá Amigos, Recentemente fiz o update do SEPM  da versão 12.1.4 para a 12.1.5  com o objetivo de instalar o cliente anti-virus em um servidor ...
Forum Discussion by Suporteimpa | 24 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Olá amigos. Estou com o seguinte problema em meu Backup Exec 2012 (Version 14 Rev 1798). Possuo um Tape Library IBM TS3100 e nele eu carreguei as fitas novas ...
Forum Discussion by JParts | 17 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I Have a CentOS 5.11 server and i've installed RALUS_RMALS_RAMS-5204.4 I did the trust relationship between the client and the server sucessfully. ...
Forum Discussion by Rafael Caobianco | 08 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hello! I would like a help to solve this problem: When creating a new layer in the Symantec Workspace Virtualization Admin, the error is occurring in 1722. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HelderRS | 29 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, I need some help. I have Hundreds a clients out of date, Stuck on July 10, 2014. Clients are connecting to the SEPM Console. No GUPS in place. Here is one of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Avikar | 13 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Olá Estou com problemas para iniciar o serviço "beserver.exe". Estava funcionando normal. O erro começou depois que parei os serviços do Backup Exec no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpalma | 10 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hi guys,  I'm new here and need help to fix a big trouble here. My backup just stopped and I really don't know what to do. First of all, sorry for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RufinoBR | 19 Mar 2014 | 10 comments
I need a solution Meu Backup Exec é o 2012 V14.1798 com todas as atualizações. Tenho um Storage Pool formado por dois discos DS3512 - 42,7TB Qnap - 19,2 TB (12 TB para ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JParts | 11 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Hi everybody, I have one problem with process queue.  The queue has many files (PowerManagement_guid.nse) and it dosen't process and the log show me many ...
Forum Discussion by simiquelin | 04 Sep 2013 | 1 comment