Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have BE2104 V-Ray lisence. BE2014 is installed in virtual server.... and yes, I know this is not recommeded by Symantec, but I anyway have this kind of setup. ...
Forum Discussion by dss_thinktank | 23 Jan 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Salve, sono giorni ormai che ho un problema con Backup Exec. 2012 (Rel 14 - built 1798 64bit) su macchia W2008 R2 e che mi ...
Forum Discussion by m277392 | 22 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution we have windows server 2012 r2 standard and symantec 2014,  all was updated. we have, also, echange 2010 with 4 database in DAG. we have problem with backup ...
Forum Discussion by DeamonMV | 21 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Dear All, I am getting following error, any suggestions. Backup is failing after backing up specific amout of data. 52] [8576]     [tpfmt]              - ...
Forum Discussion by abhisar | 20 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hallo, i try to setup our backup for our VM. We have 3x VM in Cluster. I can select all VM. When I expand all Files I cant find the second HDD from one VM ...
Forum Discussion by Spiros K. | 19 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Team I need a solution. I amd using Symantec backupexec 2014 sp2 on windows server 2014. I am using DR4100 dedupe device with it. Firstly it was working ...
Forum Discussion by Kashan Nawaz | 19 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Current Error: Clean Drive 00022 -- The job failed with the following error:  Library Error - attempt to clean a drive in a library with expired or bad cleaning ...
Forum Discussion by Ejopia | 18 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I'm trying to figure out the best solution for managing my company's external hard drives which are acting as backups that we take home weekly. Here's ...
Forum Discussion by KRackley | 16 Jan 2015 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) I'm backing up 11 servers to a dedup device via OST on BE 2014. For the past week, I was getting the error described in the link ...
Forum Discussion by TR-BE2014 | 16 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi all I tried some solutions but with no success In win errors is : The Backup Exec Server Service did not start.  An internal error (10) occurred in ...
Forum Discussion by ArTuRiX | 14 Jan 2015 | 6 comments