Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I thought I had followed instructions properly, by reading the support documentation and watching the videos provided, but a few parts of my setup aren't working. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by heisey | 23 Dec 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, When creating an image with HF3 of GSS3 I got the ERROR -99 in the console at the end of the process. I can't find no further information for this ...
Forum Discussion by LucSch | 27 Nov 2015 | 8 comments
I need a solution I'm trying to take an image of an HP DL380 G4 server but it fails as WinPE starts with an error saying the computer needs to be restarted and an error code of ...
Forum Discussion by StubyDoo | 24 Nov 2015 | 1 comment
I need a solution Can Ghost install . MSP through the "Distribute Software" Job. I cannot get it to run. I get error 193 installing package. I can successfully install .msi ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MannPAC | 20 Nov 2015 | 7 comments
I need a solution Placed the Dagent on the target machine, created automation partion all good. But when I try to do capture the image i get the following from the target machine. Any ...
Forum Discussion by Firerescue | 21 Oct 2015 | 4 comments
I need a solution I am trying to install the GSS 3.0 trial on a Windows Server 2012 R2 VM to evaluate before possibly upgrading our 2.5 server.  However I get the following error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jethran | 15 Oct 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying to install the new ghost suite 3 on a VM Server 2012R2 for multiple users. When I install the console under one user it works as expected but ghost will ...
Forum Discussion by MannPAC | 07 Oct 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, I have sucessfully backup a GPT UEFI (Windows 8.1 x64 and Windows 10 x64) to a .gho file. I am able to explore the .gho file with ghost explorer. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetworkStorm | 23 Sep 2015 | 19 comments
I need a solution So here is the situation I have run into, I tried capturing an image using the automation partition. The computer was off of the domain when this happened. When ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JShimp | 17 Sep 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I am trying to use GhostCast to install images on Toshiba Tec WillPOS C10s.  I have created a network boot disc using PC-DOS but when I boot with it I get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Matthew Brown | 31 Aug 2015 | 6 comments