Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, After installing SSR 2013 SP2 onto my machine running windows 8.1, backup jobs are consistently failing with the following error: ...
Forum Discussion by noliverio | 23 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution On an SBS 2011 server running Symantec System Recovery 2013, I am seeing frequent errrors that read like the following:  Error E7C3000F: Device ...
Forum Discussion by JohnK | 17 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution I inherited a Windows Server 2003 R2 standard edition x86. After doing a bit of checking on it, I see it has not been backed up for some time. Drive C is handled by ...
Forum Discussion by mpd205 | 09 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All,   I'm having an issue with System Recovery 2013 backing up to an Iomega NAS, Please see the below error:   Error EC8F17B7: Cannot create ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Triven | 25 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution hi! I have this problem help find the solution PRECONDITION failed, UmResourceWin::GetLoad: UmResourceWin.cpp(346): mResourceHandle != NULL.'. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LightofHeaVeN- | 04 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution I have noticed on several ocasions that the offsite drives changes are not picked up by Symantec if the program is running.   We have several customer that we have set ...
Forum Discussion by SimonP76 | 28 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Windows Server 2012   Error EC8F17B7: Cannot create recovery points for job: Drive Backup of RECOVERY (*:\), OS (C:\). Error E4F3000E: Snapshot failure ...
Forum Discussion by Lane Valenzuela | 24 Feb 2014 | 13 comments
I need a solution Is there a way to have System Recovery send just one email if the backup is good or there is an error? I get 80 emails a night from three servers. We run netbackup and ...
Forum Discussion by renegade34g | 20 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Hi I am trying to backup a PC using SSR2013 (Desktop ed). I have created a custom backup job to run on schedule but the backup continuously fails. I find the ...
Forum Discussion by Zaid_1a | 17 Feb 2014 | 13 comments
I need a solution Installed SAVFL 2013 as below instruction. http://www.symantec.com/business/support/index?pag... http://www.symantec.com/business/support/index?pag... ...
Forum Discussion by aetan | 16 Feb 2014 | 1 comment