Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Working with a customer to install SMG and Prevent for Email 11.6 using the DLP Connect feature that comes with SMG 10.5.  The mail flow is as follow: GMAIL > ...
Forum Discussion by Leo_Cortes | 23 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution People, I'm having a strange problem where I cannot send email to this one specific email domain. not just me but everyone within the company. So how can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 12 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All, I'm a new of Symantec Messaging Gateway. There is on my appliance, an email pending. It is not sent to destination, reporting this error: ...
Forum Discussion by GianClaudio | 19 Jan 2015 | 2 comments
SSL has long been the foundation of secure Internet communications. At the tail end of 2014, several vulnerability postings battered and bruised the SSL protocol and a POODLE was a primary wagger of that tail. Luckily SSL's stronger sibling, TLS, ...
Article by Art_P | 08 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Dears, I have a problem with the inbound mail flow after i have installed SMG virtual Appliance. i have an Exchange Mailing Servers 2013 with 2 mailbox and 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohamed.elkhatib | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Since upgrading to  10.5.3-4, I get errors in the log similar to this: Date: Monday, Nov 24, 2014 05:57:04 AM PST ...
Forum Discussion by jweek | 24 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution When try update for cli: smtp3> update list Configuration file /etc/yum/pluginconf.d/sym_check.conf not found Configuration file ...
Forum Discussion by Ronaldo.Santos | 24 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Greetings, I have created an Content Email Policy that blocks an Email if the sender domain name contains a string from a defined dictionary. This is called Third ...
Forum Discussion by Alex42 | 04 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi , Need to check as there is a requirement to disable recursion on my DNS server this also disables forwarders and my SMG is unable to resolve Host A records... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Roz | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Under Protocols > Domains > I added the client domain > Deliver tab I selected Attempt TLS encryption. Now when i send them email i get this message ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WildPacket | 22 Oct 2014 | 2 comments