Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution All backups are failing which is assigned to specific STU - with error "no storage units available for use(213)"   Checked with storage team and they ...
Forum Discussion by shinnet | 24 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I have a lot of VMware bakups failing with error 84. I reran part of a failed job and got failure of 156 (snapshot). The VMs are SLES 11 SP3 servers. My ...
Forum Discussion by cyberninja | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Dear Friends, I have one query , we  have  exchnage backup configured in our enviorment , it is runing fine but whenever Exchange admin do the chnages like mail ...
Forum Discussion by Abhisheknetbackup | 21 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution while installing Netbackup Client i am getting attached Error i check the Master Server all services are running normal, even i change the client OS to windows XP and ...
Forum Discussion by asmayal | 21 Oct 2014 | 17 comments
I need a solution Hi All; I have been trying to restore an email to my mail box, but an error message keep happening and the restore process fails every time.   ...
Forum Discussion by mhmdatif | 20 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Os And Netbackup info :NetBackup-Solaris10 7.5 Am getting the below error while backup running in the midway.   0/19/2014 06:03:06 - begin writing ...
Forum Discussion by Yuvi | 19 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Dear Experts   In 7.5.0.7 Netbackup environment ( we have 3 different environment of Netbackup), most of the backups are failing with error 156 Operation ...
Forum Discussion by LIMRA | 15 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hello I need help with the following issue.  I'm using a Netbackup Appliance with Netbackup 7.5. I trying to create a VMware policy with automatic backups. The ...
Forum Discussion by Lopez Diaz | 15 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All,    My Oracle backups failing with error as below. Please help me with the workaround.   Starting Control File and SPFILE Autobackup at ...
Forum Discussion by Nayabsk | 13 Oct 2014 | 20 comments
I need a solution Hi All, I am running with NetBackup 7.5.0.6 version in winodws environment. Cluster backup is getting failed continuously since sep-23rd, backups were ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shinnet | 13 Oct 2014 | 8 comments