Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution I use SEP 12 and the "virus and spyware protection" update only when I click on the "LiveUpdate". Why? I have more clients using the SEP and the ...
Forum Discussion by eugui | 22 Apr 2015 | 9 comments
I need a solution I have a Client machine and two servers with the SEP client running on them. I have to manually update them as they are not on the same network as my SEPM and are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GingerWarrior | 15 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution How to delete the SCAN LOGS entries in the SEP 12.1 agent.Kindly provide the location where we can delete in the widows server 2008 Here is location all Here ...
Forum Discussion by Manikandan K | 03 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi! I have got a message from SEPM that I have over deployed to serveres and clients, but I know 100% that I have purched more than enough licence to servers and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ksu | 26 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Dear all, my company have some PC cannot fix error "Virus and spyware Protection definitions are out of date", so PC have this error can connect to SEPM ...
Forum Discussion by CuongTran | 13 Mar 2015 | 18 comments
I need a solution I have the below logs I collected the Tamper Protection log from Symantec Endpoint Protection Manager in Symantec Endpoint Protection 12.1 and wondered if someone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jb-websense | 10 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello I'm not sure what's changed on my server (SEPM SBE 12.1 RU5), but I can no longer view report links under Monitors/Notifications. I recieve a ...
Forum Discussion by Marty Sage | 06 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution We are having a problem after trying to upgrade to SEPM 12.1.5. After upgrading to 12.1.5 we are getting the following error when trying to launch SEPM: Failed to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tohicks | 26 Feb 2015 | 11 comments
I need a solution Dear all, I have 1 trouble, plz help me  The last times, Client connect to 2 SEPM example A & B so now, i change A to new server and power off B ...
Forum Discussion by CuongTran | 13 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Hello all. I'm having some trouble getting the SEPM 12.1.5 to start on our server. ​We're running a Windows Server 2008 R2 SP1, fully up-to-date server. ...
Forum Discussion by heho | 10 Feb 2015 | 8 comments