Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We are having an issue with Active Directory users logging onto SOME PC's .  From certain PC's, logon attempts result in the error "Invalid ...
Forum Discussion by CathyPC | 30 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I'm using the Matches Rule component inside a Workflow Solution and it gives me an error message like this one: The connection to no match is unhandled. It ...
Forum Discussion by LuilloSoft | 11 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Dear All, I have been trying to work out how to set up cube reporting in SD 7.5 because I know that there is the IT Analytics ServiceDesk Pack 7.5 and there is a ...
Forum Discussion by QuietLeni | 11 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, We have a custom workflow failing intermittently with below error logs. This has started after we upgraded our Altiris environment to 7.5. Our SD ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 19 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, In our environment, users clear 2 step authentication when they attempt access to ServiceDesk Console using servicedesk.xxxxx.com is visited.: Step 1: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 14 Mar 2014 | 9 comments
I need a solution Hi I have implemented the changes in the article  https://www-secure.symantec.com/connect/articles/e... - both parts. I have following the instructions and ...
Forum Discussion by Heman | 10 Mar 2014 | 14 comments
I need a solution Hello, We have identified that our EM process is failing since morning and have got below error in the log viewer. Application Name : SD.Email.Monitor ...
Forum Discussion by snm1502 | 03 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, After I completed the solution provided in one of the Symantec article, my PM process has broke down and is not creating any PM tickets in my DEV environment. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 30 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, Since morning I have encountered an error in PM process where it is not accepting any Problem Tickets with priority as Medium. It makes the PM ticket ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 26 Jan 2014 | 8 comments
This article was written to outline some issues that were recently discovered and addressed.  Hopefully with the end that any customers currently still using Servicedesk 7.0 will fill additional motivation to take steps necessary to move to the current ...
Article by BRING | 24 Jan 2014 | 0 comments