Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I deployed my two Symantec Web Gateway server on DMZ network for internet facing, these two servers are running in clustering and another interface is on LAN.  It is ...
Forum Discussion by kkwasksymantec | 19 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Dears, I have a problem with the inbound mail flow after i have installed SMG virtual Appliance. i have an Exchange Mailing Servers 2013 with 2 mailbox and 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohamed.elkhatib | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution We have SEPM 12.1 RU1 Manager installed on a Windows XP machine, we tried to copy the .jdb file to C:\Program Files\Symantec \Symantec Endpoint Protection ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BHEL-EDN | 18 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Looking for clarification on the new CIDS v14.1 and the SEP IPS plug-in. Windows 7 64-bit Professional, Internet Explorer 9, SEP 12.1.4 Symptom:   We noticed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Wally | 18 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution We have 1) Microsoft SharePoint Server 2013 on Windows Server 2008 R2, 64-bit 2) Symantec Data Loss Prevention 12.5.0.20035 on Red Hat 3) Symantec ...
Forum Discussion by ravy | 18 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Dear All, Background: Single Tier deployment (with Network Monitor, Network Prevent for Web - squid enabled) Confirmed Directory Connection is okay ...
Forum Discussion by Carsons | 18 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution I am running Windows 8.1 x64 (Security, Network Access Control, Error messages, Windows 8) () Symantec,Network Access Control,Error ...
Forum Discussion by derrick.davis@n... | 17 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Mesdames et Messsieurs bonsoir. j'ai un propbleme que je viens de renconter avec mon anti-virus  Symantec EndPoint Protection. en effet depuis 3 jours mon ...
This issue has been solved
Forum Discussion by karaguer | 17 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution We are using Symantec Endpoint Protection, Small Business Edition, version 12.1.4013.  SEP is being used as an unmanaged client on a small network server.  The server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John_N | 16 Dec 2014 | 7 comments