Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, We move physically a server, and after reboot, we cannot configure vxfen. # vxfenconfig -c VXFEN vxfenconfig ERROR V-11-2-1002 Open failed for ...
Forum Discussion by cedric_tours | 19 Aug 2015 | 7 comments
I need a solution Hello guys, I need your help about a new fileshare that I create on a cluster ressource. I created the new fileshare as the old ones already excist on the same ...
Forum Discussion by Jimb2k | 11 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, i need a help. Am trying to add an AIX client and getting the following error. Can anyone help me out please.   Error V-383-50513-5760 ...
Forum Discussion by kamalbhuttoo | 10 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I just found this article and its quite the problem I'm facing right now: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/one... I created a new ...
Forum Discussion by CHPost | 10 Jul 2015 | 1 comment
When first we execute vxdump, then below warning to create /etc/dumpdates file message is logged. [root@server101 ~]# vxdump -fu /var/tmp/data.bk /dev/vx/rdsk/testdg/vol1 vxfs vxdump: WARNING: no file `/etc/dumpdates', making an empty one   ...
Idea by wakah | 09 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Community, I have installed  SFCFSHA cluster  solution on RHEL 1.6, storage is connected through Fiber Channel Over Ethernet (FCoE) interace and dmp is used ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Pranav Tyagi | 09 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hi Guys, I am not able to configure the HA proxy with application AGENT. its not giving the status after probed completed. Application HAPROXY ( ...
Forum Discussion by lazaur | 06 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Unable to import DG , Below is vxdisk list O/P : DEVICE       TYPE           DISK        GROUP        STATUS               OS_NATIVE_NAME   ATTR         disk_0 ...
Forum Discussion by hytham fekry | 06 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We have 2 Storage Foundation for Oracle RAC 5.1SP1 servers running on AIX 5.3 Servers. We have Application Service Group and Database Service Group  which is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by H.A.N.B.U | 30 Jun 2015 | 9 comments
I need a solution we have a Solaris 10 X86 "147441-12 " with vxvm version 5.1 installed on a X6270 M2 sun server , The customer have HW raid "RAID 1" configured .. ...
Forum Discussion by hytham fekry | 02 Jun 2015 | 1 comment