Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution All backups are failing which is assigned to specific STU - with error "no storage units available for use(213)"   Checked with storage team and they ...
Forum Discussion by shinnet | 24 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution On Panasonic CF-31 Toughbook with Windows 7 64-bit SP1, booted up from DVD with bootable Symantec Ghost 11.5.1 disk.  Created Ghost image of Toughbook hard drive ...
Forum Discussion by mrcorbina | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I have a lot of VMware bakups failing with error 84. I reran part of a failed job and got failure of 156 (snapshot). The VMs are SLES 11 SP3 servers. My ...
Forum Discussion by cyberninja | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi There, I've issue in Backup Exchange with EXEC 2014 Appliance 3600 ad below detailes (sorry for long) Exchange Version: Enterprise 2013 SP1 BN: Version ...
Forum Discussion by HanyMC | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, We've recently upgraded our tape drive from HP Ultrium 960 to HP Ultrium 1760, as the old one died. After instalation the HP software can see the tape ...
Forum Discussion by eyeballpaul | 22 Oct 2014 | 15 comments
I need a solution I am running BE2014, upgraded from BE2010. When I try to run reports. I get errors (attachec a snapshot). I opened a case with support and they are telling me it is a ...
Forum Discussion by PD001 | 22 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm trying to install Backupexec 2014 on a Windows Server 2012 std x64, but when it comes to SQL Express installation it just says " failed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marc_K | 22 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Dear Friends, I have one query , we  have  exchnage backup configured in our enviorment , it is runing fine but whenever Exchange admin do the chnages like mail ...
Forum Discussion by Abhisheknetbackup | 21 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution dear all, its been a while since I last looked into this logs and cannot recall where and what to look for. I need to verify if a system has been restored from ...
Forum Discussion by Delete Image au... | 21 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Not able to start Backup Exex. Services below won't start.  Starting Services Starting services for server: Server:, ...
Forum Discussion by kwt490 | 21 Oct 2014 | 7 comments