Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I have been using Netbackup for years and I just installed Check Point's Identity agent and there appears to be a conflict in ports used. I opened a ticket with ...
Forum Discussion by JGrabow | 19 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution There are BE 2012 and SBS server which includes Exchange 2007 in our production network and according to a schedule full backup of mail database should be done twice ...
Forum Discussion by happypumper | 19 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, Since recent, I have a problem with a specific VM that doesn't backup anymore. Specific error: Backup Set Detail Information ...
Forum Discussion by Christophe Vand... | 19 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all Please help, i got the following errors on my failed backup using Symantec Backup Exec 2014. - Snapshot Technology: Initialization failure on: " ...
Forum Discussion by damaris | 18 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, i have two servers und two backups everyday BE is installed on Server A The first BackUp job is successfull on Server B ( Remote Agent) BackUp ...
Forum Discussion by willywwwonka | 17 Dec 2014 | 14 comments
I need a solution Hi, Kindly note that when backing up the Data and Catalogs folder the job is failing with the following error. Fimal error: 0xe00084af - The direcory or file ...
Forum Discussion by lanloun | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Dear all, My NetBackup environment. Master server OS : AIX 6.1 Netbackup Ver. 7.5.0.4 I use x-manager to open netbackup console . Run command ...
Forum Discussion by Zakirkhan1069@G... | 16 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I am using Backup Exec 2014 on  Windows server 2008 R2 Standard. I am getting this error when establishing trust between servers: Failed to log on ...
Forum Discussion by damaris | 11 Dec 2014 | 2 comments