Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all ; i have the below environment : * Master server Hostname: Netbackup-bck , Solaris 10 * Media servers :      1- Oracle RAC Servers :         ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deyaa | 26 May 2015 | 8 comments
I need a solution Hi ! I cannot restore ! When I launch restore, the job are ever created ! In the GUI "View status" I don't have a verbose progress... ...
Forum Discussion by brunosousasf | 25 May 2015 | 2 comments
I need a solution Yestarday, I had two drives in my storage san fail.  The san monitor reports that all the physical drives are fine. bash-2.03# vxdisk list | grep AMS AMS_WMS0_0 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Neobane | 22 May 2015 | 6 comments
I need a solution After installing Symantec system recovery 2013 R3 Desktop, I tried to make a System recovery disk by starting the wizard. However I get the error message: Failed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eppie | 14 May 2015 | 9 comments
I need a solution How do I manually delete a vault store from SQL? Is there a SQL query for that? Thanks. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tim Cruise | 13 May 2015 | 4 comments
I need a solution I have netbackup 7.5.0.6 master running on Windows 2008R2 backing up an Exchange 2013 cu 7 server running on windows 2012 R2 which is VMWare 5 virtual host. ...
Forum Discussion by Ravi Bhandari | 13 May 2015 | 8 comments
I need a solution We have a customer that needs to protect several OVM's and execute file system backups without using database agents, does Backup Exec 15 support this? BE ...
Forum Discussion by jmarques68 | 13 May 2015 | 5 comments
I need a solution Got following errors in our details on a solaris backup. Im on an appliance, 5220. We are running 7.6.1.1. Link to 2060019 in error message is a cyclical redirect. I ...
Forum Discussion by Spud 2 | 12 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Team, Recently I have changed Tapes 1.LTO5 3TB (labled XXXXL1) 2. we are using IBM-ULT3580 drives 3. Dell tl4000 hardware box After changing ...
Forum Discussion by sagar666 | 11 May 2015 | 10 comments
I do not need a solution (just sharing information) i have vackup issues for flat files. i found out that there's something wrong with VSS, DFS: -- ...
Forum Discussion by DV1UBY | 10 May 2015 | 2 comments