Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Enterprise support have requested the following logs.  First time gathering logs from a UNIX client, could someone please explain how I can obtain the below? ...
Forum Discussion by JAM1991 | 28 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hello All, it was windows 2008 r1 Client backup is failing with system state(completing with 64%), and getting below errors. Error: 2: resource child process: ...
Forum Discussion by Anil B | 26 Aug 2014 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) With Symantec Patch Management 7.5; On a Windows 7 system, MSWU-1000 (KB2991509) is being downloaded and installed BEFORE MS14-051 ...
Forum Discussion by Steven McCarty | 25 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution 08/21/2014 22:04:57 - Info nbjm (pid=7977) starting backup job (jobid=2326641) for client hrfindbprdrk1p, policy ux_hrfinprd, schedule daily_ux 08/21/2014 22:04:57 ...
Forum Discussion by ajaymcasit@gmail.com | 25 Aug 2014 | 14 comments
I need a solution Hi All, Kindly let me know the following few questions about pure disk. 1)what is pure disk? 2)About pure disk architecture? 3)About pure disk ...
Forum Discussion by Anil B | 23 Aug 2014 | 2 comments
https://www-secure.symantec.com/connect/forums/cli... Please can Symantec look into removing outdated IPS signatures. Symantec remove the outdated IPS signatures from their website under signatures but can't remove it with updates?   ...
Idea by ThaveshinP | 22 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution I Had a workink client for ORACLE DB on a server, but last week I did a restore, My DB password was Different so I changed it then, now I keep getting the following ...
Forum Discussion by manol4ik | 21 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution We recently upgarded to Backup Exec 2014. The backup job was running fine till last week. From last weekend, it has been showing the error as ...
Forum Discussion by Krishna chandran | 20 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution We are running PGP verion 9 command line over AS400 and teh process of encrypting/decrypting files was working fine and suddenly we started to receive error Nessage ...
Forum Discussion by Markgfa | 20 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hey all,  We have a CMS and an SMS environments in our company. The SMS got created a couple months ago, and I've been seeing problems where it's ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 18 Aug 2014 | 8 comments