Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello I have just setup Backup Exec 2014 on a Windows 2008 Standard server, backing up an Exchange 2010 server. I was not getting a notification that the backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stephen Keating | 27 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Version : Netbackup 7.5.0.6 Os : Solaris 5.10 SunOS  Generic_137111-08 sun4v sparc SUNW,SPARC-Enterprise-T5220 I have configured NEtbackup Auto mailer in ...
Forum Discussion by Yuvi | 27 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution heya i have a 2008 server that is showing up as offline in SEPM v12.1.5 RU5 after i pushed the client out to it via SEPM. ive enabled sylink logging and i can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maZuka | 26 Jan 2015 | 18 comments
I need a solution Hello all , SEP 12 RU2 is running on couple of servers . Basically the issue being observed is that the client service stops automatically and we have to start it ...
Forum Discussion by Outrageous | 26 Jan 2015 | 11 comments
I need a solution Hello Pals, I've been doing test on lab for automated patching but i am encountering an error.. Below is the log for the error. I have also attached the ...
Forum Discussion by Marilou | 25 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution My live update is not working since 5th Jan 2015. I also check everything and found no problem. Plz find below live update log from management server for your ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jabed Hasan | 25 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Dear all My compay have ~500 client. Sometimes some client auto offline but actually client online. The first time I use Common Tasks: Install protection ...
Forum Discussion by CuongTran | 25 Jan 2015 | 13 comments
I need a solution Hi team, Ihave a symantec VMware agent and I'm not able to backup a virtual machine with 2 Vmdk. Vmdk1=60Go Vmdk2=1800Go The error displayed is: ...
Forum Discussion by OBF | 25 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Currently, I am working on Manage Policy (Under Manage - Policies) and Unfortunately yesterday I have accident to deleted one of policy folder - Is there another ...
Forum Discussion by Kristanto Hendardi | 25 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi all, I have installed the SEP 12.1.5 today, everything is fine except there is an alert which pop out every 5-10 minutes - "Port scan attack is ...
Forum Discussion by EHK | 24 Jan 2015 | 4 comments