Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution currently facing a strange issue when joining a managed BE server to a CASO for central management server . We cant create or view the dedupliction folder that we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by demo4119 | 29 Oct 2012 | 5 comments
I need a solution I having this error when launching the Netbackup admin console. Unable to connect to the enterprise Medi manager server. The EMM server failed to process the ...
Forum Discussion by demo4119 | 26 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution recently i have a netbackup client backup status end with 1. does this folder required on C:\Program Files\Veritas\NetBackup\var\host_cache\* for backup ? I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by demo4119 | 23 Jul 2012 | 3 comments
I need a solution Hi I do have this error code after upgrading from 6.x to 7.5.0.1. Beside checking the firewall port 1556 and 13724 , what other logs i can check on ? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by demo4119 | 12 Jun 2012 | 13 comments
I need a solution im trying to configure a vontu network monitor and the service is always on starting state when i added the components to enforcer. There is error code 1008 - ...
Forum Discussion by demo4119 | 01 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Hi all Netbackup 7.01 Vcenter 4.1 and ESXI4.1 the backup error as below. 4/30/2011 2:24:34 PM - awaiting resource bk02-hcart-robot-tld-0 - No drives ...
Forum Discussion by demo4119 | 03 May 2011 | 8 comments
I need a solution When i do a manual update of the exact data indexing update manually . i having error indexing was unsuccessful . check the log files for detail . running of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by demo4119 | 19 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution Current setup Netbackup 7.01 x 4 enterprise media servers Vsphere 4.0 x 10 Puredisk 6.6 x 1 Restoration via restore ESX server  using SAN mode failed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by demo4119 | 05 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution I have observed that my clients ( Randomly)  backup to the puredisk disk pool storage unit will failed with status code 84. Example . Monday failed on client A ...
Forum Discussion by demo4119 | 01 Dec 2010 | 3 comments
I need a solution I have four lto4 drives SSO with 4 enterprise media servers . But Drive 0 keep having PEND-TLD state ever i have reboot server and rerun the device coniguration ...
This issue has been solved
Forum Discussion by demo4119 | 29 Nov 2010 | 12 comments