Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution We have fixed/repaired most of our SSL issues in ServiceDesk but we are still running into a few smaller issues, specifically around data services. We installed SD ...
Forum Discussion by jpellet2 | 21 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution Has anyone else seen this? I can not work an incident in Firefox on either OS X or Windows. I've tried FF 23 and up and when you click on the "Work ...
Forum Discussion by jpellet2 | 27 Nov 2013 | 8 comments
I need a solution Can anyone guide me on how to change the initial admin password used when installing SD? I attempted to do a repair of workflow and do it that way but the repair fails ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 22 Nov 2013 | 7 comments
I need a solution We came in this morning and noticed hundreds of errors in the logs of our NS that state:  "Data encryption for resource: XXXXX was requested, but encryption ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 28 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution Has anyone else seen this issue? We upgraded to 7.5 and for the most part things seemd to look OK however when we dug a little deeper into the agent roll-outs the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 18 Nov 2013 | 6 comments
I need a solution We are experiencing some pretty odd issues with most of our Mac clients. All of the clients are running 10.6.8 and are running with the 7.1.8280 agent. The mac clients ...
Forum Discussion by jpellet2 | 21 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution This is bugging me quite a bit. We upgraded (moved) to CMS 7.1 back in May. At the time, when we were on NS 6 we were using the DCM and were deploying BIOS packages. ...
Forum Discussion by jpellet2 | 14 Nov 2011 | 5 comments
ServiceDesk has this nasty habbit of not creating an initial task for some of its processes from time to time. This can become a service nightmare if it starts to happen and no one is paying attention. Tickets can go unnoticed, jobs can get lost, etc. ...
Idea by jpellet2 | 12 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution This should be very basic. I have a form that itself is very basic, and I can run this form and all of the components great in the debugger. Once I publish the form, ...
Forum Discussion by jpellet2 | 23 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution This has happened a few times in the past 2 weeks and its becoming a bit of a hinderance. For no apparent reason, some incidents will get created and when they are ...
Forum Discussion by jpellet2 | 16 Jun 2011 | 0 comments