Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi Ac customer archiving PST files, in the reports we see the following: Items archived: 0 (of 53524)  Items failed archiving: 0  Items not eligible for ...
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 29 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution My customer installed the latest CU6 for Exchange 2013. They are working with EV Version: 10.0.4.1333 I couldn'td any approve from Symantec that this is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 15 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, EV 11 installed, when opening the search window via explorer, I browsed to a specific folder. Right clicked a column, pressed customize - and in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 02 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution [PS] C:\>.\SetEVThrottlingPolicy.ps1 -user domain\evsvc Successfully connected to [Exchange Server] Using Domain Controller: DC1.domain.com Invalid ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 13 Jul 2014 | 18 comments
I need a solution Hello, I have a situation where i'm doing the following: 1. upgrade version 8 to 9.0.5 2. seperate SQL from EV server 3. DR dor EV server to a new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 08 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, Customer installed SQL version  11.0.3393.0 (which is 2012 SP1) Deployment scanner reports: At least one of the SQL permissions tests for user ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 29 May 2014 | 13 comments
I need a solution Customer used to have custom filtering before, but he no longer uses it, server is full with those events: Event Type:    Warning Event Source:    Enterprise ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 22 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all,  We change the domain membership of EV & SQL server according to symantec tn. all working fine, items open correctly, manual archive and restore ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 21 May 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, I have an EV server installed, backed up by NBU with EV agent for NBU Backup. All backup are successful, and events in EV server show: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 11 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution "Client request refused due to insufficient privileges, user domain\user attempted to access the Archive:    Archive name: Corinne Lanoy  Vault Id: ...
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 12 Feb 2014 | 2 comments