Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I am using EV 9.0.3, and Backup Exec 12.5. Recently, my colleague upgraded to Backup Exec 2012. After the upgrade, the EV backup job fails with the following ...
Forum Discussion by yeow_km | 06 Jun 2012 | 3 comments
I need a solution I am having some issue with upgrading my EV 9.0.2 to EV 9.0.3. I cannot stop Windows Management Instrumentation services. These are the services that need to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 30 May 2012 | 4 comments
I need a solution I am having the following error during the DB maintenance cleanup task. Error number  -1073548784 Error message Executing the query "EXECUTE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 09 May 2012 | 4 comments
I need a solution I have one user who reported that he cannot see the attachment content of his archive emails. the screenshot in the email returns a black empty white box. no ...
Forum Discussion by yeow_km | 06 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution I am getting alot of these alerts from backup exec 12.5 when backing up my symantec enterprise vault. (Server: "BackupExec Server") (Job: "EV Core ...
Forum Discussion by yeow_km | 20 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I have problem restoring archive email from my EV 9.0.2. email that I m trying to restore is stuck at the clock with blue arrow icon. On the EV server, i m ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 09 Jan 2012 | 13 comments
I need a solution I am getting the above error message, even after i reboot the server and restart the service in windows service, it still cannot get started. The error started ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 27 Dec 2011 | 7 comments
I need a solution I have this message from EV when I click on one of my email that i want to restored. Is this normal ? the icon beside my email shows a blue arrow in front of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 05 Dec 2011 | 2 comments
I need a solution It happened when user accessing her local pst file & the PC hung. After I did end task for Outlook, starting up Outlook got this msg.. I clicked Yes & ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 15 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution I have user who encounter newly received emails that is auto archived. the email is automatically archived despite being received only yesterday. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 30 Aug 2011 | 8 comments