Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I have a Hyper-V cluster consisting of 6 x W2K12R2 nodes.  I have installed the NBU 7603 client on each of the nodes and backup to a 2603 appliance is working well.  ...
Forum Discussion by SYMAJ | 05 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I am in the process of removing an MSDP pool in order to create it properly, and have stepped through this OK on one Domain / Server but am having difficulty on ...
Forum Discussion by SYMAJ | 08 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution I have a site where NBAC is confirgured and running on 7505.  I am upgrading to 7601 on the Master Server initially (after completing the Ops Center Server OK) and ...
Forum Discussion by SYMAJ | 15 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I am attempting to install the Netbackup 7.5 client software onto an Ubuntu 12.0.4 server, and after reading through the TECH176428 am still having no success. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 27 May 2014 | 10 comments
I need a solution I am receiveing an email alert (Warning) each morning relating to disk space utilisation on the de-dup pool in my 5230 Appliance (which is at 80%) and wish to raise ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 28 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution I have an EV config currently at 9.0.4, which I will shortly be upgrading to 10.0.4 - and prior to the upgrade I am cleaning up some redundant entries in terms of FSA ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 10 Sep 2013 | 9 comments
I need a solution I have a Netbackup Environment with a Virtual Master Server running 7506 and a 5230 Appliance running 2.5.2 (7505).  There are a small number of Physical clients ...
Forum Discussion by SYMAJ | 10 Sep 2013 | 24 comments
I need a solution I have a situation whereby a Physical Windows 2003 R2 Standard SP2 server will backup fine with a Differential Incremental schedule but fails consistently with a FULL ...
Forum Discussion by SYMAJ | 10 Sep 2013 | 4 comments
I need a solution I have trawled through the many technotes on this subject, which seems to be a common cause for confusion, and still cannot progress past this error. I have a ...
Forum Discussion by SYMAJ | 14 Aug 2013 | 7 comments
I need a solution I have a NBU installation with the master server on W2K8R2, 5230 Appliances as Media Servers - and am just adding a number of RAC's. NBU Master is 7506, RAC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 24 Jul 2013 | 14 comments