Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution I am having a strange issue after having rebooted my Backup Exec 2012 server. I am not able to open the console and I get the message 'Windows cannot find ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zak2011 | 09 Jul 2013 | 6 comments
I need a solution Hi, Trying to restore a SQL database from tape and get the following errors Job ended: 3. februar 2013 at 19:31:37 Completed status: Failed Final error: ...
Forum Discussion by zak2011 | 04 Feb 2013 | 11 comments
I need a solution Hi , I am getting the following error e0000f16 - The operation failed to acquire the minimum number of drives and media needed. For additional ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zak2011 | 10 Dec 2012 | 10 comments
I need a solution I am trying to restore a SQL database from tape..however doesnt seem to succeed Got the following error> Restore- SQL.company.local V-79-65323-4305 ...
Forum Discussion by zak2011 | 01 Aug 2012 | 7 comments
I need a solution Got the following error. Any clues why this happened? WEBHOSTX.COMPANY.LOCAL Backup 00306-Incremental -- The job failed with the following error: The NDMP ...
Forum Discussion by zak2011 | 31 Jul 2012 | 2 comments
I need a solution  I am using Veeam to backup a few  virtual machines to the Data Domain box . Is there a possibliy to use Backup Exec 2012 to copy the veeam backup files to tape? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zak2011 | 13 Jul 2012 | 9 comments
I need a solution I have a problem backing up a webserver. The webserver is a VM running Windows server 2003 web edition. When i try to take a full backup i get the following error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zak2011 | 28 Jun 2012 | 4 comments
I need a solution Hi, I am facing some issues seeing the same media in different vault locations. When a overwrittable tape which was previously on a offsite vault has been moved to ...
Forum Discussion by zak2011 | 17 Jun 2012 | 13 comments
I need a solution Hi, I am getting the following error message while backing exchange server incremental jobs.This has happened after the installation of SP1a. Job ended: 14. ...
Forum Discussion by zak2011 | 14 Jun 2012 | 27 comments
I need a solution Hi, Ever since the installation and uninstallation of SP1, i have not been able to backup the media server even a single time. I get the following errors> ...
Forum Discussion by zak2011 | 11 Jun 2012 | 10 comments