Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution People, I've got Backup Exec 2012 running on Windows Server 2008 R2 using HP MSL3 tape library, somehow I got this backup report: (Server: ...
Forum Discussion by John Santana | 13 Apr 2015 | 14 comments
I need a solution Hi, I'm having some issue with my  Backup Exec 2012 stuck with 0 bytes rate running verification for days, seethe screenshot below: why is that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 12 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, I'm having monthly error that is regularly occurring in my backup server where I use Backup Exec 2012 to write some large files into tape with Backup ...
Forum Discussion by John Santana | 08 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, Intermittently we get this email alert from the appliance: Subject: Symantec Messaging Gateway Alert - The combined message queue is larger than the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 19 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution People, I'm using 2x VMs of HT-CAS Exchange Server 2010 SP3 role, somehow I noticed that there is a regular intermittent error logged in the Application Log: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 16 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi People, Can anyone here please help me to show which tape is requested by the current backup job ? Thank you in advance. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 08 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm running SEP 12.1 client in my Terminal Server 2008 R2 (RDSH) server VM, and intermittently users getting the following popo up: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 02 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi All, My Managed SEP CLient v12.1.5 which is installed in my Windows Server 2008 R2 Std. (backup server) is logging this event ID 1000 as per below frequently: ...
Forum Discussion by John Santana | 22 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution People, I'm having a strange problem where I cannot send email to this one specific email domain. not just me but everyone within the company. So how can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 12 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm running Backup Exec 2012 v14.0 Rev. 1798 and for some reason I got this one monthly full backup job that is always failing with the error code ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 08 Jan 2015 | 13 comments