Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I have Symantec Endpoint Protection 12.1.671.4971 on a Windows7 computer. After connecting a new external USB drive, SEP created this file: System Volume ...
Forum Discussion by Rabit | 23 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello I have a new server 2008 r2 and for some reason i cant establish a trust to with backup exec 2012 and the server I keep getting an error message Warning: ...
Forum Discussion by desireemm | 22 May 2015 | 1 comment
Whenever I install SEP.cloud on a new computer, I wait a few mintues and then click the Update Definitions link. Invariably, I see the following screen: First, I do not understand why, if I am actually running SEP and it says that it is ...
Idea by kahml | 22 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Guys I was just looking for some info on the relationship between the services on a file server and the EV application servers. Very long story short....we ...
Forum Discussion by xgtdec | 22 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have problem with any of my backup police. One of step I followed before with others netbackup soluction was reinstall the client from netbackup server, ...
Forum Discussion by gerardmr | 22 May 2015 | 0 comments
I need a solution I have a IBMTS3310.  I have 10 drives and up to say a week or two ago I have been able to use all 10 drives. Server is windows 2008 R2 SP1 Master/Media is the ...
Forum Discussion by NathanNieman | 22 May 2015 | 10 comments
I need a solution We have two StorageTek SL8500 running most of our tape backups, and they are located in two different facilities. The one facility is not optimal and we want to ...
Forum Discussion by Caspar Thorup | 22 May 2015 | 0 comments
I need a solution I originally posted this in the NetBackup forum but it seems to be a VCS issue that is the root of the problem: ...
Forum Discussion by Shaun Taylor | 22 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hello forumers, I'm getting the above error message when I try to add a new active directory server configuration. I've tried the hostname and IP. ...
Forum Discussion by Ben Shorehill | 22 May 2015 | 1 comment
I need a solution I am running BE 2012 SP4 on MS Windows Server 2008 R2 SP1 64bit.  The BE DB repository is using a local instance of SQL Server 2005 SP4.  I am trying to upgrade to BE ...
Forum Discussion by surfnturf81 | 21 May 2015 | 2 comments