Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, I am trying to create a test Boot Disk using BDC utility available in Deployment Solution 7.5. I am running bootwiz.exe as admin from BDC package folder in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 24 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, It has been a week we are struggling to get Boot To Automation task working. We had been asked to get Deployment Solution 7.5 implemented and configured ...
Forum Discussion by snm1502 | 23 May 2014 | 0 comments
We hope you'll enjoy this document comparing the two currently supported versions of Deployment Solution: 6.9 and 7.5 (7.1 is technically still supported, but has reached EOL status and is not discussed except in passing.  Another version of this ...
Article by Thomas Baird | 02 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution We are testing SMP 7.5, our actual production area is working with SMP 7.1 SP2, but we need incorporate MS Windows 8.1 and also solve some issues, and we like to ...
Forum Discussion by Gergarbon | 04 Mar 2014 | 2 comments
When you go to "Manage > Organizational Views and Groups" and select either a Org View or an Org Group, if one or more Org Groups contain resources, the Organizational Group column will display the sub-group hierarchy as a single string ...
Article by SK | 10 Feb 2014 | 0 comments
I have attached two template XML files (created on Windows Server 2008 R2) that can be imported into Performance Monitor on either the SMP Server or the SQL Server, in order to help identify potential bottlenecks.   1.  Right click "Data ...
Download by SK | 21 Jan 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) After months in development hell, I've finally had the time to package up the latest version of ImageInvoker for DS6.9. This is ...
Forum Discussion by ianatkin | 15 Nov 2013 | 18 comments
I need a solution Hi all I tried to follow the directions on trying to boot into a winpe environment, but after creating the task and running it the machine just reboots over and ...
Forum Discussion by Franky33 | 14 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution Background Product: Symantec Deployment Solution 7.5 Our DS server and clients are NOT in the domain Hi Im new to DS and am after a little help. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by awslyall | 31 Oct 2013 | 2 comments
I need a solution Hi, I am trying to evaluate SMC/Altiris 7.1 to replace Ghost in my organization. Is there a "getting started" tutorial? I have read through the ...
Forum Discussion by JasonRW | 09 Oct 2013 | 5 comments