Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution how to? i'ts posible? Please post more details... Please post more details... Add a drive? Simple... 1. Add a drive? Simple... 1. Connect ...
Forum Discussion by alejo24 | 03 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello All, I have implemented Accelerator in my enviornment for windows file servers. Just want to confirm few things. I am not seeing much difference after ...
Forum Discussion by rVikas | 26 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all, I'm evaluating Symantec System Recovery 2013 R2; when I try to get a "One Time Backup" I receive the following error on screen: ...
Forum Discussion by boomeo | 21 Jun 2015 | 7 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I am working on a hardware refresh for one of our NBU domain. I would like to know the pros and cons of Catalog Migarion over Catalog Merge. I would ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jafferali | 04 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All Is it possible to setup two OST datadomains over the same media servers in a single Netbackup domain? Enviroment & Setup: The two EMC ...
Forum Discussion by fern_ZA | 01 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Greetings,  I've looked all over and have seen conflicting ideas and need clarification.  I have added my backup setup below. 1 Master & Media server with ...
Forum Discussion by Phibar | 22 May 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying to set up a test NBU 7.6.0.1 master server cluster with VCS but the option to "install a clustered master server" is greyed out. I have ...
Forum Discussion by Shaun Taylor | 20 May 2015 | 8 comments
I need a solution Dealing with a customer issue on the high backup volumes. The customer owns License for only 30 TB . The current volume of backup has exceeded the licensing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Maddy777 | 14 May 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Team, Recently I have changed Tapes 1.LTO5 3TB (labled XXXXL1) 2. we are using IBM-ULT3580 drives 3. Dell tl4000 hardware box After changing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 11 May 2015 | 10 comments