Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hello, At where I work, we have had a lot of departments merging. First we were backing up just Solaris 10 servers, then the Windows team wanted to have their ...
Forum Discussion by cyberninja | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi guys..,   one of our client is using window 8.1 pro OS.i push remotley to that OS ,but its not installed and also install manually,no use.. Our SEPM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 20 Jan 2015 | 16 comments
I need a solution Hi, is possible restore registry of regedit only with symantec system recovery or only restore files and folders? Hola, es posible restaurar registros de regedito ...
Forum Discussion by n3m3sls | 13 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, My client want to audit his SEMS configuration and I'm looking for documents describes best practices. Do you know where can I found this? Maybe ...
Forum Discussion by Gregoo | 07 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello all , I need SEP 12.1 RTM from where I can download it ? in the fileconnect I see newer versions but due to some reaquirement I need this version of SEP 12.1 RTM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 02 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, I am using the Trial of Backup Exec 2012 and i'm finding that its organizational properties are not what I am looking for. I am looking to confirm if ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adamadmin | 31 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hello all , I need some sizing guidelines suggestion regarding the following requiremen like what should be the RAM , Hard Disk , Processor and OS for optimum and best ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 30 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments