Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Looking for a solution to install netbackup 7.6 silently to an AIX box.  Will use this solution to be pushed out to multiple AIX servers in the enterprise.  Will use ...
Forum Discussion by noli.boado | 14 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hi All, I have two ESX5.5 server and a Master server(Windows 2012 R2) connected 10Gbps LAN. Then I heard that NetBackup uses neither File transfer nor ...
Forum Discussion by konmaninfas | 13 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution We have an application DR test we will be doing through netbackup. Application is installed out of the system drive. It is installed in E:\. What are the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sym_biosis | 30 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Product: Symantec System Recovery Small Business Server Edition 2013 Version: 11.0.2.49853 Server-OS: Windows Small Business Server 2011 x64 (with latest ...
Forum Discussion by IT-Tech-1994 | 27 Mar 2015 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Please share your experience with overall Dedup, Replication, AIR. We are trying to collecting some information about these Dedup OST ...
Forum Discussion by Dip | 16 Mar 2015 | 12 comments
I need a solution Hello everyone! Just a quick question. Has anybody tested DLO Client for Mac with OSX 10.10? Having a few continues freezes with the client. Mac OS ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 16 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution The partner I'm working with insists that I need a seperate disk storage (storwize 3700) to run a basic backup but from what I've been reading I think I can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Croj | 09 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Experts, Can help me to investigate a backup job which was supposed to complete in 1 day took close to a week  I suspect it is because of availibility of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 09 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hello  We are using BE3600R2 and whenever we using WebUI we are unable to find details related to  Disk Raid  Battery It says No disk No Raid ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WikiDonor | 08 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, We have Dell tl2000 and it giving so many issues those are tapes going to bad, frozen and suspended frequently even for new tapes, and backup window time ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 24 Feb 2015 | 1 comment