Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, i need the documentation for study this product and i can't find this admin guide, please anybody can help me ?  i need the admin guide for version: 10.5... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 22 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
Virtual Machine Management" solution from ITMS 7.6 You can discover your ESX Hosts or Hyper-V servers from network and manage virtual machines from SMP Console How to discover available ESX Hosts from network 1. Open ...
Article by Igor Perevozchikov | 08 Jun 2015 | 0 comments
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Hello! Can anyone please help? How can I scan LAN machines to know if Norton Ghost Utility is installed or not? LAN machines are running Linux and Windows XP, 7 ...
Forum Discussion by Talha Aftab | 04 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All Is it possible to setup two OST datadomains over the same media servers in a single Netbackup domain? Enviroment & Setup: The two EMC ...
Forum Discussion by fern_ZA | 01 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Greetings,  I've looked all over and have seen conflicting ideas and need clarification.  I have added my backup setup below. 1 Master & Media server with ...
Forum Discussion by Phibar | 22 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, Theoretical question. I have 3 EV servers, each having 1 user vault store, with many partitions. If we move to an HCP, and I move the data to there, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 22 May 2015 | 4 comments