Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution im having an issue where the user is trying to open a vaulted item and he gets the grey error box. when i go in with another account with the same rights it works? ...
Forum Discussion by jpergola329 | 17 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello everyone!!  I'm working on a Service Desk POC for the first time. and when installing the Workflow Platform, I get the message  The workflow ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I've got 2 netbook machines that I recentlly purchased and am trying to get the encyption software to work.   The machines come preinstalled with Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maaarcooose | 27 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello All, it was windows 2008 r1 Client backup is failing with system state(completing with 64%), and getting below errors. Error: 2: resource child process: ...
Forum Discussion by Anil B | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution We recently upgarded to Backup Exec 2014. The backup job was running fine till last week. From last weekend, it has been showing the error as ...
Forum Discussion by Krishna chandran | 20 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution hello, looking for a sql query to find the following. user, message retention category , message location (ie folder its in) for all users , message location ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpergola329 | 14 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Morning, Over the last few weeks we have seen a huge increase in storage within our environment and we need to understand if it's just normal use or whether ...
Forum Discussion by Tifosa | 11 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hello everyone, I'm managing a SMP these days, and deploying altiris agents as well.  However, when deploying altiris agent to certain computer, some of ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 06 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution we are using EV 9.0.4 installed on Windows 2003 x64   the user has configured his vault to archive a folder every 0day  from (outlook plug-in) items ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amr Hussein - OBS | 27 Jul 2014 | 2 comments