Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) This was first identified as a problem when doing an in-place upgrade of Backup Exec, from 2012 to 2014 (I expect it will have ...
Forum Discussion by deejerydoo | 22 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello all , I want to know that if I want to use Gateway Email Encryption then to achieve that am I also required to install PGP Encryption Desktop client at ...
Forum Discussion by Outrageous | 22 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Looking for a solution to install netbackup 7.6 silently to an AIX box.  Will use this solution to be pushed out to multiple AIX servers in the enterprise.  Will use ...
Forum Discussion by noli.boado | 14 Apr 2015 | 7 comments
I do not need a solution (just sharing information) hi, it is my first time in DLP installation, can you help me please with information, videos or any article with information about of ...
Forum Discussion by n3m3sls | 01 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi. This is my first time posting in this forum. I have recently encountered afew adwares on my office and personal pc. I have done many things and i ended up with my ...
Forum Discussion by Z star | 31 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, Working on a demo with Mobility Suite. When trying to install Work Hub on a LG G3 phone running Android 5.0.1 20H, I got the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Good Day, We are interested in using this product on 3 of our business servers. A file server, terminal server and a web server. We are having a hard time ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CHP | 26 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi guys,  We need a help. Now we install SEPM 12.1.5 in windows 2008 R2with Embedded.we have plan to SEPM Server move to windows 2012 R2 with SQL..what are the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I'm new to EV and I have a fresh installation ov EVault 11. We have decided to use EV Search only (without shortcuts) and it works great on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yxm | 23 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have a labsetup with EV 11.0.1 and exchange 2010 setup. SMTP archiving is configured as per the document, however the mails are notbeing sent to EV smtp ...
Forum Discussion by jaiclan | 18 Mar 2015 | 4 comments