Video Screencast Help

Search

Search results

Assumptions and Challenges 1.     This document assumes the person performing the migration of the SWS Servers from 6.x to 7.6.x is familiar with the SWS Server and its configuration. This document is not targeted for novice users of SWS. ...
Article by viddect | 29 Jan 2016 | 0 comments
I need a solution Hello We have Symantec_Workspace_Virtualization_7.6.112 installed on windows 7 x86 operating system. We tried to create package for ie6 using LDF tool which is ...
Forum Discussion by vikas1101 | 16 Dec 2015 | 0 comments
Description The Symantec Browser Selector Object is an Internet Explorer Browser Add-on that provides the capability to define and enforce policies that stipulate that a specific version of an Internet Explorer browser is used to load a specific web ...
Article by viddect | 29 Sep 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I can find LDF files for creating x86 virtual layers of the 2005 and 2008 Microsoft Visual C Runtimes online. Are there any LDF files available for the ...
Forum Discussion by Connell | 16 Jun 2015 | 0 comments
Create a package/version level UnInstall Now button on the server. Allow more granularity for the Uninstall on Expiry option. Allow by hour and minute, not just day. (Endpoint Virtualization, Endpoint Virtualization Suite, Workspace ...
Idea by da2125@att.com | 20 Mar 2015 | 0 comments
Provide an easier, more automated way to Enable packages on FE's when moving to/from, or adding to Server Groups; instead of having to manually Enable each package and package version separately. Suggest you create a different interface and have ...
Idea by da2125@att.com | 06 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hello Guys, We have a client that is interested with SWV but not on CMS as they have BigFix already in the system. Have anyone tried/test deploying SWV agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marilou | 04 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, On Xp machine while installing any application normally, then it installs successfully but if we install any application using Symantec virtualization then it ...
Forum Discussion by Rasshmi | 14 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I've recently started experiencing a problem with my computer and the latest SWV version. After installing, the computer gave a bluescreen when it ...
Forum Discussion by jovrstra | 17 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, We have upgraded our production environment to 7.5 version and started rollout of agnet on workstations. Some critical applications are not working after ...
Forum Discussion by Mohd Wasique | 09 Sep 2014 | 2 comments