Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi all, just wondering if anyone have a test plan , check list , watch out list, what to verify after upgrade etc that can be used a starting point? I did see few ...
Forum Discussion by skhs | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all, I haven't done in this in so long...I kind of forgot! Current setup: NS 7.5 SP1 HF2 with NBS and Task imaging and serving 2200 clients. PXE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tloenhorst | 09 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hello Folks, We are implementing Altiris CMS 7.5 in our environment with Single Notification Server and few Site Servers. We are adviced to use the PKI ...
Forum Discussion by Raffu | 25 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I am using Symantec Client Management Suite version 7.5 I have been searching throught the forum discussions looking for a solution for the package I am deploying ...
Forum Discussion by greg williams | 24 Nov 2014 | 3 comments
Imagine, all of your new devices deployed and packaged to your liking faster than ever before.  Without the headaches!  Fully deploy your OS to new devices with all of your ...
Video by ryanschoenherr | 20 Nov 2014 | 1 comment
Summary This document details the process we have developed, and use, to scan in the assets that we track within our Symantec Management Platform for ITAM managed equipment.  Feel free to use this as a basic template, take what you want, and ...
Article by ziggy | 19 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi Many a times while Installing software via software delivery we get Error 1603 which means Fatal Error during Installation. What is the best to fix ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 07 Nov 2014 | 2 comments
This article is in regards to the SMP Agent for Mac 7.x and Mac OS X 10 (Yosemite).  Symantec will release an early support statement for running the agent on Yosemite on or about November 4th. A full support statement is tentatively scheduled for ...
Article by dougj | 06 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Ok, so I am trying to install site services on a new site server. I have set up a site server before but I have not set one up since upgrading to 7.5 sp1 and I was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Piemar | 05 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I am trying to install the x64 bit automation folder on my XP computers so I can convert them to W7. I checked the install log (below) but its not working. Any advice ...
Forum Discussion by admobandy | 03 Nov 2014 | 7 comments