Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi All, I am trying to setup a scripted OS install. I have the following jobs in the DS console. 1. Prepare Disk 2. Deploy Drivers (Drivers are copied to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 23 Jan 2015 | 8 comments
When imaging, rather than imaging through the console, our techs rely on the list of jobs popping up for them once in PXE. The list is configured under Settings - Deployment - Initial Deployment for both unknown and known/managed computers. It ...
Idea by Sally5432 | 21 Jan 2015 | 0 comments
Please consider to look into simplifying the upgrade process for Site Servers Few points (maybe others will join me with more ideas):  - Provide one and only upgrade policy for all 3 site server roles - task, package and network boot - depending ...
Idea by Klim_Belchev | 20 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi , I am trying to setup a Windows 7 x64 scripted OS install. I have an Unattend file that is setup to Install the OS. I have drivers copied to the DriversDB ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 05 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have a scripted OS install working perfectly OK for an HP 6450b laptop. When I use the same scripted OS install on a Dell Latitude E5410, the script OS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 16 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello Can anyone help me how to install software or to do software deployment at the time of Image deployment. While deploying image we need to deploy software ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 15 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Recently set up a new Site Server with Task and Package services. I set up 2 sites: Site1: Contains the NS which has NBS and Task Subnet for this site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tloenhorst | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi ALL, With help of you guys and articles / forum discussions on Symantec connect I was able to successfully install a Win 7 32 bit scripted install. Now that I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 05 Dec 2014 | 12 comments
I need a solution Hello, I need to be able to create a filter to find all machines that have a certain application installed on them.  For example, all machines that have Navigo ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rickray76 | 03 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, I have a Scripted Windows 7 OS install job setup and added it to the Initial deployment properties. I also setup few other jobs under this job to join the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 03 Dec 2014 | 5 comments