Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I started managing a server that has an old copy of Backup Exec V12.0 I could never get console to work. I did an uninstall by add/remove but it did nothing. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shutech | 28 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Current situation: - Hyper-V cluster named X with SAN storage - cluster is formed by 2 servers: X1 and X2 - server X1 and X2 have Windows 2012 R2 Standard ...
Forum Discussion by andy_erc | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I have just upgraded from BE 2012 to BE 2014. All went well and the process was quite easy. I have a number of servers requiring remote agents all but one installed ...
Forum Discussion by Anthonyxp | 24 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution I have just recently installed BEWS 2014. The upgrade from 2010R3 was a failure so I removed and installed 2014 fresh. I now have 2 agent components in Trial mode ...
Forum Discussion by Joel@IBS | 24 Jul 2014 | 1 comment
Hello Team,   We are using SSR 2013 for almost all our client for backup and recover. We are symantec partner. last week we got new requirement from our client regarding SSR 2013. They want SSR 2013 should be synchronised with Active ...
Idea by chaudharikiran7 | 24 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution   Hello guys,   I had to recreate our Backup Exec 2012 backup schedule due to someone making some mistakes. I deleted all but the underlying server it ...
Forum Discussion by bedude | 23 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution If i install agent manually no need reboot system. But if I do it from BE2014 console automaticaly reboot is needed? ...it might have to be with ...it ...
Forum Discussion by apomazkin | 22 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Buenas tardes, Tengo un servidor Windows Server 2003 Standard donde tengo instalado el "Backup Exec 2010 R3 + Destop and Laptop Option" y sucede que voy ...
Forum Discussion by yonathanx20 | 21 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Using Backup Exec 2012 agents. Upgraded main server to 2014 version with latest hotfixes. Copied from "\Program Files\Symantec\Backup Exec\Agents" -directory ...
This issue has been solved
Forum Discussion by deeroad | 18 Jul 2014 | 4 comments