Video Screencast Help

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information)  Hi, I've been asked if it is possible to install/run Ghost 3.0 on server2012R2 on xenserver 6.5? The support matrix seems ...
Forum Discussion by tigger62 | 27 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution I was testing out a few of the capabilities and functions of Ghost and I was trying to find a simple way of transferring and executing an .exe to a client PC. I feel ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mvenne | 14 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution We have a very old version of Ghost but we need the more recent version for UEFI support for our Windows 8.1 image. I downloaded the trial to test before we purchase ...
Forum Discussion by lppkle | 13 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, While using the Ghost Boot Wizard to create a bootable USB device I run into the issue where after the client comes up the ports are all of a sudden ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brendle | 13 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution I cannot complete my installation for Ghost Solution Suite 3.0 on Windows Server 2012.  I consistently get the error message "Error creating/updating ...
Forum Discussion by CompSciMan | 08 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution I downloaded the trial version of GSS 3.0 as we have been having a devil of a time with our last full version of GSS 2.5 console having issues building the virtual ...
Forum Discussion by blittle2 | 05 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I am trying to use GSS 3.0 to do a scripted OS install of "Windows 7 Enterprise N 64 Bit". In selecting the OS, the closest I can get to is ...
Forum Discussion by mikeymikiemik | 03 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I'm trying to get my computer laboratory joined in our domain and getting the Windows activated. None of those works at the moment. For the domain, I set ...
Forum Discussion by fseaide | 30 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Happens after I get GSS 3.0 (Build 1252) w/ HF1 installed on either Windows 2008 R2 or Windows 2012 R2 servers.  Everything is installed from scratch. I get the ...
Forum Discussion by Albion | 27 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Just wondering if the automation partition not being compatible with UEFI hardware has been fixed in HF1 for Ghost 3.0? If not, what is the timeline for this? ...
Forum Discussion by bustech | 22 Jul 2015 | 1 comment