Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, I am trying to figure out the best way to accomplish two goals with Enterprise Vault 10. 1.  Upgrade EV 10 to EV 11. 2.  Moving EV 11 to Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Blackfoottech | 17 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   We have Enterprise Vault 10.0.3 with Exchange 2013 CU6 installed.We are getting below error on Journal Server.There are some emails which are stuck in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deepak Jindal | 10 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Good afternoon, My co-worker recently installed Office 2013 64-bit on his Windows 7 (x64-bit) laptop.  He installed the Outlook 10.0.4 CHF3 add-in and it is not ...
Forum Discussion by JKormos | 07 Nov 2014 | 2 comments
At this time, UAC on windows servers must be turned off in order for Clearwell to be functional.  Since UAC is not a pretty common security practice, it is hightly recommended that Clearwell should be operational while UAC is turned on on Windows ...
Idea by yanzhuang.li@ac... | 07 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution We are implementing Enterprise Vault 11 in Our customer. The customer have a DAG with two servers (Echange 2010). We have 4 databases All the databases are mounted ...
Forum Discussion by Bigenthy | 04 Nov 2014 | 12 comments
I need a solution We have moved to another archive solution and are ready to decommision our sole EV server. User emails were all exported back into Exchange and shortcut/stub ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Brachus | 03 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, My security team change our anti-virus software from Mcafee to Kaspersky. I checked the lasted Symantec Enterprise Vault™ Compatibility Charts and it does ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tonaco.pt | 03 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution We are in the process of sizing an EV system. All on windows 2008 R2 1400 users - on 2 Exchange servers in a DAG 30,000 messages per day 70k max per ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mr. Wilson | 31 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I planed to install EV 11 on Windows server 2012 R2, so after I did EV prerequisite software and setting, I used EV Deployment scanner and I obtained some ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Adama T | 27 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi all, It appears that the EV Migrator is working well with the BE 2014. I have successfully recovered 200Mb file which has been turned in to a placeholder ...
Forum Discussion by BEI | 23 Oct 2014 | 6 comments