Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution My set-up is as follows: We have three 2012 R2 Standard servers running SEPM 12.1.4 currently managing 20k+ clients.  (I think this number will grow to be as large ...
Forum Discussion by Ariphaneus | 28 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I have a problem with the exploitation of DLP FlexResponse. In particular, I’m developing  a web site (HTML 5) reproducing the Enforce ...
Forum Discussion by lbd | 28 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Symantec Community, Just need to know if the below Operating Systems support SEP 12.1.X.32/64bit Im sure its fine but just wondering if someone can confirm if ...
Forum Discussion by Clavicus Vile | 27 May 2015 | 3 comments
I need a solution How do you silently install PGP WDE (PGPDesktopWin64-10.2.1MP3.exe) with a product key? For example, is there a way to extract an .msi file from the .exe (or ...
Forum Discussion by blashmet | 27 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I have a server Windows 2003 SP2 with Terminal Services in activity. We have a slowly internet connection so i created a redistribulate package for ...
Forum Discussion by jba | 27 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi,  I'm attempting to install Symantec 12.1 RU5 onto a user's computer after a clean Windows 7 professional installation, however, when I try to install ...
Forum Discussion by kman426 | 26 May 2015 | 9 comments
I need a solution Hello all, I'm trying to add more servers to the manage console. But the first anomaly is that I'm creating the package to add client to Default Group ...
Forum Discussion by carlos_espinoza... | 26 May 2015 | 1 comment
I need a solution This is for Symantec Encryption Desktop - Corporate version 10.3.1  ___NOT__ v11. Symantec Encryption Desktop- Corporate v10.3.1 Win8.1 I have a ...
Forum Discussion by JC_2 | 25 May 2015 | 9 comments
I need a solution During the SEPM installation no problem was displayed, I know that it runs some test connectivity and others. I am checking these doc: ...
Forum Discussion by SOS | 25 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, I have a server on wich Mail Security is installed and I am planning to install Web Gateway on it ! Is there any problem to have both these two ...
Forum Discussion by mehdi_ouazaa | 25 May 2015 | 0 comments