Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I started managing a server that has an old copy of Backup Exec V12.0 I could never get console to work. I did an uninstall by add/remove but it did nothing. ...
Forum Discussion by Shutech | 28 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm looking for some guidance/ technical assistance in implementing Symantec Backup Appliance 5230 within our backup environment.   Current ...
Forum Discussion by johnwong | 28 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Is it possible to install very old version of NetBackup 6.5.6 on Windows Server 2012 R2? We are virtualizing all windows servers and I will use Veeam to backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by coffee_drinker | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
Please could the installation process for AIX be looked into. The client install currently takes up around 2.7Gb which accross a large estate of 600 AIX hosts means an additional 1.6Tb of data just for the install. Also the install script that can be run ...
Idea by Noxy | 28 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution NetBackup media server  is running Operating System Windows 2008 Standard edition -  whereas 64 GB RAM is installed on this server. I am planning to patch the server ...
Forum Discussion by rpandey | 27 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I just received NetBackup 7.6 CD and want to deploy it. Would you help to point me to its support OS for Master/Media/Client installation? Thanks, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abby | 26 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution An administrator I work with is running Windows Server 2008 R2 with Netbackup 7.5.  He renamed the server and tried to upgrade to 7.6 but it didn't work so he ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Braker19 | 25 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Current situation: - Hyper-V cluster named X with SAN storage - cluster is formed by 2 servers: X1 and X2 - server X1 and X2 have Windows 2012 R2 Standard ...
Forum Discussion by andy_erc | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I have just upgraded from BE 2012 to BE 2014. All went well and the process was quite easy. I have a number of servers requiring remote agents all but one installed ...
Forum Discussion by Anthonyxp | 24 Jul 2014 | 3 comments