Video Screencast Help

Search

Search results

As of SMP 7.6, the NS Agent for Mac includes a native pkg file to install the agent. This method is in addition to the previous methods of installing the NS Agent for Mac using a bootstrap or the native package files. One purpose for providing ...
Article by dougj | 21 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Everyone, My colleague and I are working on creating software packages and we have come across an interesting issue. I've seen it before but thought the ...
Forum Discussion by Robar | 21 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I am unable to start the Altiris PXE Config Helper service. I was adding drivers to the PXE Boot Menu and when I clicked save it went on and on. It would ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 20 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi there, I want to create an image of a T420 and restore it to a T440 so I need to use a bootable USB. I am also using version 11.5.1 of Ghost. I when I ...
Forum Discussion by Cass12 | 20 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello,  We have the serial no for wise installation studio 7. Is that compatible with Wise InstallMaster 8.14 installer? If yes then pls let us know the steps to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by selvarajan | 20 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello We have created silent software package of Microsoft office 2010 and trying to deploy on client system using Software delivery... package getting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CBZ9104 | 19 May 2015 | 13 comments
I need a solution I've been trying for a couple of days to install teh IT Management Suite using SIM, however, whenever I load SIM, the "Install new products" option is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by millertom | 19 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Symantec Forum, Would like to ask for assistance regarding our problem on Task Service registration. I have uninstalled the altiris agent and retried ...
Forum Discussion by Marilou | 18 May 2015 | 6 comments
I need a solution Hello We have installed Deployment Solution 7.6 HF1. We trying to Capture Windows 7. I have the sequence like Prepare for image capture ----- Create Image --- ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 14 May 2015 | 2 comments
Installation of the NS Agent for ULM (and likely windows clients, as well) fails even when SSL/HTTPS is not configured on the NS/SMP server.  This applies to installations done from the NS console and by manually running an installation package or ...
Article by dougj | 12 May 2015 | 0 comments