Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Opscenter version: 7.6.0.1 Opscenter server: Win Enter 2k8R2 Team, In my opscenter environment, I am presently backing up the Opscenter database to a local ...
Forum Discussion by Dolly | 23 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Dear all, Background: I am currently working on an install script to upgrade users from Office 2007 to Office 2013. There are a number of add-ins to remove ...
Forum Discussion by eoinmc | 23 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution As the 52xx Appliances do not support iSCSI attach I am just wondering what is seen as best practice for securing VMware data when the datastores reside on an iSCSI ...
Forum Discussion by SYMAJ | 23 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, Netbackup 7.6.0.1 enivironment with Windows Server 2008 OS Media is showing "requested media id is not assigned to this host in the EMM ...
Forum Discussion by Yuvi | 22 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, Wanted to know if there is a way to use LDAP to authenticate users into the Universal Server vs. using the built in administrator accounts and roles. I ...
Forum Discussion by 3L3M3NT | 22 Apr 2014 | 1 comment
Hello, For a global company, the ability to configure each Site Server a seperate time to sync would be beneficial instead of one SET time currently within the SMP tasks. (Endpoint Management, 7.x, Altiris Client Management Suite, 7.x, 7.x, ...
Idea by Blade_CO | 22 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, Is there a way to configure a LU policy that states - when GUP A1 is offline, it must start obtaining updates from GUP A as a failover and when GUP A1 comes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 22 Apr 2014 | 14 comments
I need a solution client: redhat linux master: WIN server 2k3 Is it possible to enable or setup multiple streams backup for user initiated backup? If yes, please how? It ...
Forum Discussion by Dolly | 21 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Trying to troubleshoot with what seems to be a fairly common issue with installing the client software throughout different versions. I am trying to install SEP ...
Forum Discussion by dakata24 | 20 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Hello everyone I'm working in a few reports with IT Analytics on Altiris.The company i'm providing services is asking me for two reports: - All ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Apr 2014 | 0 comments