Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Since there are some hardware failure on Tape Library, after replace a same model Tape, still cannot backup successfully   Equipment as belpw: Bakup Server ...
Forum Discussion by NikiSa | 24 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hi anyone using the EMC Symmetrix to Timefinder method to back up the clients, We are currently running the agent based file backups on the host, this causes ...
Forum Discussion by JD Nbu | 23 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Opscenter version: 7.6.0.1 Opscenter server: Win Enter 2k8R2 Team, In my opscenter environment, I am presently backing up the Opscenter database to a local ...
Forum Discussion by Dolly | 23 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution As the 52xx Appliances do not support iSCSI attach I am just wondering what is seen as best practice for securing VMware data when the datastores reside on an iSCSI ...
Forum Discussion by SYMAJ | 23 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Dears, I have a Backup exec 3600 appliance (Not software) I want to backup exchange server? What are the steps; because I did a normal backup (installed ...
Forum Discussion by Mghannaj | 23 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, Netbackup 7.6.0.1 enivironment with Windows Server 2008 OS Media is showing "requested media id is not assigned to this host in the EMM ...
Forum Discussion by Yuvi | 22 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution client: redhat linux master: WIN server 2k3 Is it possible to enable or setup multiple streams backup for user initiated backup? If yes, please how? It ...
Forum Discussion by Dolly | 21 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hello Experts, If I have a license for one master server, can i have multple instances of master server at different location with the same license. ?   Is ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 18 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution We have used bpstart_notify.bat to execute scripts when netbackup 7.5 launches.  We just did a clean install on a server using Netbackup 7.6, the next day all the ...
Forum Discussion by Braker19 | 15 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution   Hi all,   we are running BE 2010 and since a view days, sometimes i recive restore errors with catalogs issues. So I would like to repair the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 15 Apr 2014 | 2 comments