Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution hello, please i need your help, how can i get a status backup with perl script, for a specific clients that are in file list (for example in the path : ...
Forum Discussion by issmag | 18 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello Can anyone help me how to install software or to do software deployment at the time of Image deployment. While deploying image we need to deploy software ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 15 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,  Could someone tell me what is the function of "backup exec vss provider" ? How does it benefit the backup process ? It is set to manual in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 14 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution We are experiencing an issue in CEM when attempting to add servers to the Symantec Management Platform Internet Gateway Manager application on the servers tab. When ...
Forum Discussion by JohnVee | 12 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, Im using Symantec encryption server 3.3.2 . i have created few client packages and i have installed in few machines. I want to know whether we can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Avinash M Dasari | 12 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Master server : WIN2K8 R2, 7.6.0.3 version Client : AIX hhcweb1 1 6 00C585824C00 I recently upgraded my client version from 7.1.0.4 to 7.6.0.1 and then apply ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dolly | 10 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, as we have requirement to attach Tape drive lto 6  of hp   model “HPLTO-6-ULKTRIUM 6250 SAS EXTERNAL TAPE DRVIE ” with netbackup appliance 5220 ...
Forum Discussion by syedzeeshan | 10 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I installed SSR 2013 R2 on a 2008 R2 server trial version (Awaiting delivery of key). All went well with the install however once I run through the SRD wizard in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SBSTECH | 09 Dec 2014 | 7 comments