Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hii, Netbackup : 7.6.0.2 OS : Linux Opscenter : OpsCenter_7.6.0.1 Link : https://*.*.*.*:443/opscenter/ Can anybody please tell me the port ...
Forum Discussion by Shailesh_raj72 | 30 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution I could use a little help/advice on getting started with Ghost Solution Suite 2.5. First off, I have the product installed on my PC and am finishing up one PC to ...
Forum Discussion by TMNT-Power | 29 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I currently have a single SEPM 12.1.4 server with a off box database on a separate SQL server.  We need to replace the old hardware SEPM server with two new servers.  ...
Forum Discussion by JAunmc | 28 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution NetBackup media server  is running Operating System Windows 2008 Standard edition -  whereas 64 GB RAM is installed on this server. I am planning to patch the server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpandey | 27 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution We need to install our current ITSM 7.1 SP2 MP1.1 environment on a new server before upgrading to ITMS 7.5. I need to know how to use SIM 7.5.242 to install ITMS 7.1 ...
Forum Discussion by DerikDavis | 27 Jul 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) The first task for configuring application monitoring using ApplicationHA (for VMware) or the Symantec High Availability Solution is ...
Forum Discussion by Shweta Naresh | 27 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello all, I tought I would throw this out there before going to the trouble of installing the trialware. My Setup: I have network A that is completely ...
Forum Discussion by SparkSF | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution An administrator I work with is running Windows Server 2008 R2 with Netbackup 7.5.  He renamed the server and tried to upgrade to 7.6 but it didn't work so he ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Braker19 | 25 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment