Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution When using the Client Deployment Wizard to push the client or even just a Communication Update Package, it fails for machines without a user logged on (wizard reports ...
Forum Discussion by unimatter | 02 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, i'm newcomming in CCS I am deploying the CCS Suite in a test environment. My CCS Application Server and Manager are installed on the same host on ...
Forum Discussion by masta_blasta | 02 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Identified as a problem in 2012, as expected! https://www-secure.symantec.com/connect/forums/backup-vm-order Thread was locked, unresolved. Are we ...
Forum Discussion by deejerydoo | 01 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution My  clients (Laptop/Desktop) are not geeting IP from DHCP server after i install SEP in the DHCP server. If i uninstall the SEP then clients getting it, Please advise ...
Forum Discussion by Jabed Hasan | 28 Feb 2015 | 22 comments
I need a solution Hi Support, Please I need your urgent assistance. I am setting up a new NetBackup environment with two NBU 5230 appliances. 1x5230 will serve as the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by amoramo | 28 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Previously when I tried to migrate from SEPM 12.1.RU2 to 12.1.RU5 there isue in which some of the Apache files didn't get replaced as result the apache service ...
Forum Discussion by souvik29 | 28 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I'm new to configuring a firewall through this program and need to know how I can open a few ports for a companies software. I have mainly just went in and made a ...
Forum Discussion by hiltontw | 27 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hello All, I am meeting an issue with SDCSSA deployment. I have installed correctly the Data center security server and now I try to deploy agent on Linux OS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Adama T | 27 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution I'm using Deployment Server 6.9 and can't seem to delete an Active Directory Security group from the console.  I've removed all of the computer ...
Forum Discussion by rmasters | 27 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, Looking for some expertise on this matter... Tips Tricks etc. Company is moving datacenters, SEPM is not physically moving. Plan is to build new ...
Forum Discussion by Avikar | 26 Feb 2015 | 7 comments