Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We have used bpstart_notify.bat to execute scripts when netbackup 7.5 launches.  We just did a clean install on a server using Netbackup 7.6, the next day all the ...
Forum Discussion by Braker19 | 15 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a brand new Dell just out of the box. After installing windows updates I tried to install SEP but I keep saying the system needs a reboot. After several ...
Forum Discussion by Poco90 | 15 Apr 2014 | 5 comments
Copy all the children of the comment that is the source of this new discussion. I need a solution ****  Moved to new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tauhid | 15 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Gets almost all the way through the progress bar then errors and rolls the whole lot back again. I get an Application Error in the event log: Faulting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by robincm | 11 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   Does anyone have an idea of which version of SSL is used in SPC 2.1.1.3012.   Is SPC 2.1.1.3012 also vulenrable to Open SSL ...
Forum Discussion by Jeshrel Cyril | 11 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution HI We trying to install new ITMS 7.5 Server. On notification server we given full internet download access but still after SIM installation when we trying to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CBZ9104 | 13 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Helo all! I'm trying to create an installation package with the SIM 7.5.129 from my desktop in an open network and I am getting the error.  The list of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alan.Carvalho | 13 Apr 2014 | 11 comments
I need a solution Hi, I have enable deduplication option on my installation of Backup Exec 2012, i use this option whit storage iscsi (nas qnap). I have a question, that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fabio3S | 09 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi there, I've just installed PGP commandline 10.0. I have entered the license info and then I created a new keypair with the command  pgp --gen-key ...
Forum Discussion by John7 | 04 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Dear All, I am trying to set up the IT Analytics Pack for Symantec ServiceDesk and having a bit of trouble. When I go to the SIM, I see that the IT Analytics ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 08 Apr 2014 | 4 comments