Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all, i am using Backup Exec 2014. I am about to change my vCenter server (totally new server, new name, new ip address) I already have backup jobs and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MartinOtter | 23 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I am trying to schedule Altiris agent install on remote desktops/laptops. There is readily available option in Altiris 7.x platform for such an installation. ...
Forum Discussion by Keyur Desai | 22 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All We have successfully installed Agents on 7.1 via GPO. We have used msiexec to create msi packeges pointing our Notification Server and dediceted Site ...
Forum Discussion by Makss | 22 Sep 2014 | 0 comments
The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 22 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Like you know in the Symantec DLO Software, the default location of the DLO cache folder is C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application ...
Forum Discussion by avassys-user | 22 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution According to the Symantec.cloud Administrator's Guide, I can install SEP.cloud on a client computer that is currently running SEP 12.1.x, and have the ...
Forum Discussion by kahml | 19 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Just downloaded RU5 now. Has anyone tried upgrading yet from either RU4 / Ru4Mp1 /Ru4mp1a to RU5 ? Last 2 times I upgraded , ran to an issue to increase the ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 19 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, My Requirement is that i want my all backup job should go through FC (SAN). Our VM backup is working fine it goes to SAN transport but when i am taking the ...
Forum Discussion by Zakirkhan1069@G... | 19 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hello, I am planning on upgrading our current Symantec Backup Exec server to 2014 from 2012 and I need to ensure a couple items before proceeding as my downtime ...
Forum Discussion by adam_at_the_tube | 18 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution At Site A, technician uses same installation package to do the upgrade and the upgrade happens. However taking another pc from Sita A (same image for workstation and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 18 Sep 2014 | 5 comments