Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All, Can some one describe detailed about netbackup appliance like B2600,B5200 and pure disk appliances  and its differences and latest versions.   ...
Forum Discussion by Anil B | 19 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hey all,  We have a CMS and an SMS environments in our company. The SMS got created a couple months ago, and I've been seeing problems where it's ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 18 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution is there any way to run expiry on just 1 user? thanks   expiry is at the site level expiry is at the site level so i dont think this is possible. if ...
Forum Discussion by jpergola329 | 18 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I have a site where AIR is configured and working fine between 2 sites. Each site is a seperate NBU Domain, and also has it's own vCenter. Backups which have ...
Forum Discussion by SYMAJ | 18 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Just a quick post to ask if someone ever installed any of the DLP server roles on Amazon Cloud Services? I'm planning to install Enforce Server and Mail ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 15 Aug 2014 | 1 comment
The following shows three attempts to install the SMP Agent for Unix, Linux and Mac (ULM) 7.5 SP1 from an SSL-enabled SMP server.    Incorrect method : This method does not specify a protocol (http or https) nor SMP certificate ...
Article by dougj | 13 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I need some assistance with the variables in the sybase_mydb_backup script.     Here is the portion of the script:  @echo SYBACKUP_SERVER = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David.Bowlby | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution We're about to upgrade our 5230 appliances to 2.6.0.3 and I want to be sure our scheduled jobs don't start during the patch.  What's the easiest way?  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arctics2 | 12 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I've recently installed Symantec Endpoint Protection 12.1 and will only be pushing out the clients to our servers only. I'd like to know how to go ...
Forum Discussion by Patricia Brown | 11 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All,  I am upgrading Altiris CMS 7.1 to 7.5 SP1 and getting the following error while upgrade  “A Critical Error Occurred  Server didn’t recognise the ...
Forum Discussion by @SVR | 10 Aug 2014 | 2 comments