Video Screencast Help

Search

Search results

Dear Symantec, Using SMP 7.1 SP2. When we import ULM computers via the CSV File Template, we fill in the "Name", "Root Name", "Root Password", "Root Prompt", "User Name", "User Password" ...
Idea by QuietLeni | 23 Jul 2014 | 0 comments
Dear Symantec, I am familiar with the Agent Push process in the Console and have done this many times. I like the ability to set up a user that can install the Agent on a PC and thought that this was the same method for pushing the Agent onto a ULM ...
Idea by QuietLeni | 23 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Dear All, I am trying to set up the IT Analytics Pack for Symantec ServiceDesk and having a bit of trouble. When I go to the SIM, I see that the IT Analytics ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 04 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Dear All, I am getting an issue where I cannot create the IT Analytics Cubes in SMP 7.5 HF3 and it is slightly different to this issue: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 14 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution Dear All,   I am installing EV 10.0.4.1189 at the moment and have spent 2 and a half days setting up the pre-requisites for the application. Very nicely, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 20 Jan 2014 | 4 comments
Dear Symantec, At the moment, I work for a firm where the CeM agent needs to be installed via end users that do not have administrator permissions on their PCs and instead, we need to log into the machines via Administrator users and remotely run the ...
Idea by QuietLeni | 09 Jan 2014 | 0 comments
Dear Symantec, When a company uses Self-Signed certificates in the CeM implementation, to get the Agent to communicate over SSL, the end-client needs to have Trusted Root Certification Authority certificates installed for the PS and the NS. At ...
Idea by QuietLeni | 09 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution Dear All, Has anyone tried installing the Internet Gateway on Windows Web Server 2008 R2 SP1? If so, did it install and if it did, then did it work for you? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 19 Dec 2013 | 2 comments
Dear Symantec, I have been creating Windows Service Workflows in SMP 7.1 and the installation process was to generate an installer, then run the installer and then run the install.bat in the \bin directory which essentially includes: ...
Idea by QuietLeni | 05 Dec 2013 | 5 comments
I need a solution Dear Symantec, I have a Windows Service Workflow that I want to publish so that I can install it on a server. I used to be able to go to: File->Publish ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 03 Dec 2013 | 2 comments