Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Folks, Question? My Netbackup 6.0 MP7S01 Master Server running Redhat Linux 5.2 will be used to back up the Exchange 2003 databases. Before installing the ...
Forum Discussion by dbeck | 18 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Folks, Getting Error (24) socket write failure when running backup job on linux client. When running this command bptestbpcd -client licorice -debug from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dbeck | 13 Apr 2011 | 11 comments
I need a solution Folks, Onto another fire.  Needs some help installing the Microsoft Agent for Exchange 2003 and where to download the agent install program for Linux.  An ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dbeck | 04 Apr 2011 | 17 comments
I need a solution Folks, Which of these two are the correct Linux client installs for Netbackup 6.0MP4? NetBackup6.0MP4_CLIENT2_SolLinux.tar.gz or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dbeck | 30 Nov 2009 | 4 comments
I need a solution Folks, Another stumper... When running Vrts_pack_install, it show these are installed with the asterisk. NB_60_7_M * NB_CLT_60_7_M * NB_CLT_60_7S01 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dbeck | 24 Nov 2009 | 3 comments
I need a solution Folks, Does the Netbackup client get installed by default on the Master Server during the install?  When in the Administration Console and expanding on Hosts ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dbeck | 24 Nov 2009 | 2 comments
I need a solution All, When launching the install,  everything is proceeding normally and when nearing  the end of the install this is the message I'm getting: Starting ...
Forum Discussion by dbeck | 20 Nov 2009 | 2 comments
I need a solution All, When launching the install,  everything is proceeding normally and when nearing  the end of the install this is the message I'm getting: Starting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dbeck | 20 Nov 2009 | 6 comments
I need a solution Folks, Installed NB60 on new Dell server running RedHatLinux 5.4 and when launching the  jnbSA, only the Backup & Restore GUI is displayed.  Recall having this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dbeck | 18 Nov 2009 | 10 comments
I need a solution Folks, What link can be used to download this file or is there an updated file.  I 've tried www.rpmfind.net  and get a time out on the browser. Any help ...
Forum Discussion by dbeck | 07 Jul 2009 | 2 comments