Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution When patching Java on win7x32 via managed software policy, I used the java-uninstaller.vbs script from here without issue.  Worked great. I tried modifying ...
Forum Discussion by Sally5432 | 02 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution I got in a new Latitude 7450 for testing. I was trying to get it work with UEFI.  I was able to get it to PXE boot by turning on "enable UEFI network ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 02 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution After almost 4 years with CMS 7, I have to deploy my first piece of software that requires a config file be placed in the user directory ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 11 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution I think it'd be great to get some 7.6 documentation stickies at the top of the forum.  Anyone have any useful links? Also curious what everyone does to back ...
Forum Discussion by Sally5432 | 04 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I'm redoing my reference image using a VM and looking for some more best practice advice, specifically what's the best way to get PCAnywhere on your client ...
Forum Discussion by Sally5432 | 23 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution I find these very helpful.  I don't mind the web interface for CMS 7.x, but saving clicks is never a bad thing. There is no way to customize them is there? ...
Forum Discussion by Sally5432 | 26 Jan 2015 | 2 comments
I previously wrote up my process as an article for installing Java 7 update 51 as a manged software delivery.  Figured I’d do another article for java 8 for a spot to crowdsource from the community as I always learn from comments how to improve how I ...
Article by Sally5432 | 26 Jan 2015 | 3 comments
When imaging, rather than imaging through the console, our techs rely on the list of jobs popping up for them once in PXE. The list is configured under Settings - Deployment - Initial Deployment for both unknown and known/managed computers. It ...
Idea by Sally5432 | 21 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution After the upgrade, our technicians lost the ability to use PCAnywhere (they have the client, but are getting invalid login when prompted for their AD credentials). I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 15 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution We've been seeing issues ever since going to 7.5 where various apps we push out from CMS show as installed in add remove programs, but doesn't actually work ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 28 Oct 2014 | 3 comments